sobota 12. září 2009

Zpatky do Kathmandu

Tak jsme se pred chvili vratili z posledni atrakce v Chitwanu, cyklovyletu k sloni chovne stanici, kde jsme krmili mala slunatka. Maji tu jednorocni sloni dvojcatka, ktera rada zerou susenky (a narozdil od mistnich si je mohou dovolit), prvni sloni dvojcata v Asii.
Vcera jsme se zucastnili projizdky na slonech (kde jsme videli 10 nosorozcu, krokodyly, pralesni srnky, divokeho pava a dalsi zviratka) a tury do pralesa (kde jsme pro zmenu nevideli skoro nic, protoze je zde vysoka trava; prales vypada jako obycejny les, jen nas mohl sezrat tygr, medved nebo nosorozec). Dale jsme se se slony take koupali (a za priplatek i vicekrat) a byli na pozorovani ptaku.
Pokud od narodniho parku s pralesem zapsanym v Unesco mnoho necekate - nejlepsi cas na pozorovani je brezen/duben tedy uplne jina cast roku, nez je ted - bude se vam tu libit. My tu hlavne relaxujeme po nasem treku, takze se nam tu libi. Az na dnesni vedro, ktere je fakticky strasny - muzeme se sprchovat nebo cachtat v rece se slony.
Zitra se vracime do Kathmandu, kde mame dva dny na pamatky a pripadne darky a ve stredu odletame do Ceska, kam se vratime o den pozdeji.
Obrazky budou asi zitra, musime nejake vybrat.

Žádné komentáře:

Okomentovat